Vad vi erbjuder

  • Vi erbjuder ett omfattande utbud av moderna verktyg och lösningar som är utformade för att optimera din marknadsföring och affärsframgång.

  • Våra expertområden inkluderar:

  • Lead Funnels: Attrahera och konvertera kvalificerade leads genom att skapa strukturerade och effektiva säljtrattar.

  • Automated Text Backs: Automatisera kommunikationen med dina prospekts och kunder genom att skicka automatiserade textmeddelanden för att bygga engagemang och öka konverteringar.

  • Webbsidor: Skapa engagerande och responsiva webbsidor som lockar besökare och driver handling.

  • CRM (Customer Relationship Management): Hantera dina kundrelationer effektivt genom att organisera och spåra interaktioner för att bygga starka och långvariga relationer.

  • Reputation Management: Ta kontroll över ditt företags rykte genom att övervaka och hantera recensioner och feedback på olika onlineplattformar.

  • Tracking & Analytics: Få insikter och mätbara data om din marknadsföringsinsats för att fatta välgrundade beslut och optimera dina kampanjer.

  • Vi strävar efter att erbjuda en komplett svit av verktyg och tjänster för att stödja din framgång online. Vårt mål är att optimera din marknadsföringsstrategi och effektivisera dina processer för att säkerställa att du når dina affärsmål på bästa sätt.

  • Låt oss hjälpa dig att ta din marknadsföring till nästa nivå med våra moderna och kraftfulla verktyg och lösningar. Tillsammans kan vi maximera din marknadsföringspotential och skapa framgång för ditt företag.

Lead Hantering

Leadhantering är viktigt för att effektivt organisera och följa upp potentiella kunder, öka försäljningsmöjligheterna och förbättra konverteringsgraden.

Automatiserade Google Reviews

Automatiserade Google-recensioner sparar tid, ger snabb respons och hjälper till att bygga en positiv online-reputation som lockar fler kunder till ditt företag.

Hemsida

En lead-genererande hemsida ger ökad affärstillväxt, målgruppsinriktning, automatiserad lead-nurturing, datainsamling och skapar auktoritet för att attrahera och konvertera potentiella kunder.

Automatisk uppföljning

Automatisk uppföljning sparar tid, ökar kundengagemang och hjälper till att bygga starka relationer genom att konsekvent följa upp med potentiella kunder.

Ads

Genom målinriktade annonser kan företaget öka varumärkesexponeringen, generera kvalificerade leads och driva ökad försäljning på en kostnadseffektiv väg.

Bevisade Sales Funnels

Sales funnels är effektiva för att leda potentiella kunder genom en strukturerad process som ökar konverteringar och genererar mer försäljning.

Varför oss?

Vi är professionella och levererar resultat till ett bättre pris än konkurrenterna. Med beprövade metoder garanterar vi framgång för ditt företag.

Välj oss för att få högkvalitativa tjänster till ett pris som passar din budget och säkerställer enastående avkastning på investeringen. Ta del av vår expertis och skräddarsydda lösningar för att nå dina mål.

Med oss som din pålitliga partner får du en konkurrensfördel på marknaden.

ChalxMarketing överträffade mina förväntningar med sin fantastiska service! Deras skräddarsydda marknadsföringsstrategi genererade högkvalitativa leads och ökade vår försäljning betydligt. En pålitlig och kreativ partner - rekommenderas starkt!

Martin Eriksson

ChalxMarketing transformerade vår webbplats till en kraftfull leadsgenerator, ökade våra dagliga leads från 2-3 till 15-20. Deras expertis och strategier var avgörande för att driva trafik och konverteringar. Dessutom hjälpte de oss att förbättra våra Google-recensioner och stärka vårt rykte online. Otroligt nöjda!

Anna Johnson

© Copyright 2023 ChalxMarketing Alla rättigheter reserverade